Αναφορά στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά από την νέα Πρόεδρο του CERN

Την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του διεθνούς ερευνητικού κέντρου CERN, Dr. Ursula Bassler υποδέχτηκε σε ημερίδα του το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος την Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου. Η κα. Bassler, Γερμανίδα με σπουδές Φυσικού και επιστημονική καριέρα στη Γαλλία (αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής) μετά από κοινή γαλλογερμανική πρόταση εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2018 και ανέλαβε τον Ιανουάριο τα καθήκοντά της, ως νέα πρόεδρος του Συμβουλίου του CERN.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 2ο ISEMMS workshop

H Πρίσμα Ηλεκτρονικά σας προσκαλεί στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου ISEMMS, στόχος του οποίου ήταν η επίτευξη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας των πλοίων και του κόστους συντήρησης με σκοπό την επιχειρηματική βιωσιμότητα, μέσω βασικών δεικτών επιδόσεων, KPIs. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία των Lloyd's Register στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιτυχής Ολοκλήρωση Solar Orbiter

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου “Miscellaneous EGSE”, για την αποστολή “Solar Orbiter” του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA). Το αντικείμενο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ήταν η κατασκευή ιδιαίτερα πολύπλοκων καλωδιώσεων και εξοπλισμού, που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των συστημάτων του δορυφόρου με προδιαγραφές Διαστήματος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην JA2018, Τόκυο

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Αεροδιαστημικής, η οποία έλαβε χώρα από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2018 στο Τόκυο, υποστηρίζοντας την ελληνική συμμετοχή του ΕΛΔΟ, ΕΒΙΔΙΤΕ και Corallia μέσω του si-Cluster. Στην έκθεση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 27000 επισκέπτες με ενδιαφέροντα Άμυνα, Αεροδιαστημική και Μεταφορές από όλο τον κόσμο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιτυχημένη συμμετοχή στο IoT Solutions World Congress 2018

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετείχε στο συνέδριο και έκθεση IoT Solution 2018, στη Βαρκελώνη, από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου. Το παγκόσμιο συνέδριο λύσεων IoT έχει ως στόχο τον πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα μοναδικό γεγονός αφιερωμένο αποκλειστικά στην ένταξη των παρόχων IoT στη βιομηχανία, προκειμένου να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο IoT Solutions World Congress 2018

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετέχει ως εκθέτης στην IoT Solutions (Stand 537), στις 16-18 Οκτωβρίου στην Βαρκελώνη, ως μέλος της ελληνικής αποστολής, που διοργανώνεται από το mi-Cluster και τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 9ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα συμμετάσχει στο 9ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας το οποίο διοργανώνει η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Συνεδριακή Αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Ύδρας, με τίτλο "ROMANTICISM IN SHIPPING".

Συνέχεια ανάγνωσης

H βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά

Τη βιομηχανική μονάδα της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στη ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, η Βουλευτής και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο επίσκεψης της, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην 83η ΔΕΘ

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.

Συνέχεια ανάγνωσης


JOIN OUR MAILING LIST

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Λ. Δημοκρατίας 87 Τ.Κ. 68132,
Αλεξανδρούπολη, Έβρος 
Τηλέφωνο: +30 255 10 35 013
Fax: +30 255 10 34 916


©2019 Designed by Prisma Electronics. All Rights Reserved.